STRESSRAMT?

Jo længere tid man som stressramt overlades til sig selv og går sygemeldt hjemme uden den rette hjælp, jo sværere er det at komme i gang igen.

Stresscenteret tilbyder en ny og unik metode til behandling af stress.

Den optimale behandling

Et behandlingsforløb på Stresscenteret indeholder:

 • 3 ugers specialiseret døgnbehandling i naturskønne omgivelser (man er hjemme i weekenden).

 • 6 måneders efterbehandling, hvor vi guider dig sikkert igennem tilbagevenden til arbejdet og dagligdagen.

 • 6 måneders kontrolperiode, hvor vi løbende følger op for at undgå tilbagefald​.

 Ung kvinde Overvejer

Prognose

Vi forventer, at 70% vil føle sig stressfri og velfungerende efter 3 ugers døgnbehandling,

og at 90% vil føle sig stressfri og kunne arbejde normalt efter døgnbehandling og den 6 måneders ambulante efterbehandling.

Derfor er Stresscenterets metode unik

 • 3 ugers specialiseret døgnbehandling (mulighed for at være hjemme i weekenden) – Nyt og unikt i DK

Det er vigtigt at få krop og sind ud af stresstilstanden. Den mest effektive metode er et længerevarende ophold i rolige omgivelser, hvor man arbejder helhedsorienteret med at reducere den fysiske stresstilstand, afdække årsagerne samt lægge en plan for, hvordan man undgår at komme i en lignende situation igen. 

 • Tilbage på arbejde efter 3 uger

Døgnbehandling er en meget effektiv metode til at reducere dine stressreaktioner, hvorfor vi forventer en tilbagevenden til arbejde efter de 3 uger. I starten vil det med stor sandsynlighed være på nedsat tid, og med en aftale med virksomheden om omfanget af opgaver/ansvar.

 • Dialog med arbejdspladsen 

Når du er klar til at komme tilbage på arbejde, tager du sammen med vores psykolog en dialog med din arbejdsplads og ikke mindst den direkte leder for at aftale det bedste forløb.

 

 • Behandler kun stress

På Stresscenteret har vi specialiseret os i at behandle stressramte og kun stressramte. 

 • Helhedsorienteret behandling, der bygger på dokumenteret forskning

Vi arbejder efter dr. med. Bo Netterstrøms COPESTRESS-metode, som er en helhedsorienteret behandling med fokus på både krop og sind. Effekten af COPESTRESS-metoden blev dokumenteret i et omfattende forskningsprojekt, på Arbejds- og miljømedicinsk afdeling på Bispebjerg Hospital. 

 • Fysiske målinger

For at sikre det optimale behandlingsforløb, måler vi kroppens fysiske tilstand ved ankomst og løbende gennem behandlingsforløbet.

 • Den bedste behandling uanset hvor du bor

Et ophold på Stresscenteret sikrer den bedste behandling, uanset hvor i landet du bor. Vores psykologer, terapeuter og andre behandlere har de bedste uddannelser inden for deres område samt mange års erfaring.

Rådgivningsgruppe
 • Samvær med andre i lignende situation

Samvær med andre er en vigtig del af behandlingen på Stresscenteret. Det viser, man ikke er alene med sine tanker, og man kan hjælpe og støtte hinanden.

 • Råd og vejledning til pårørende

Det kan være svært for pårørende at forstå, hvordan stress opleves og skal takles. Derfor tilbyder Stresscenteret råd og vejledning til pårørende både under og efter opholdet.

 • Undervisning

Der vil under opholdet være undervisning om stress og deraf relaterede emner som søvn, mobiltelefonvaner m.v.

Pris

Stresscenteret er en privatdrevet behandlingstilbud, og derfor betaler man for et forløb hos os.

Uanset om du selv er stressramt eller pårørende vil vi gerne i dialog med dig, således at vi kan orientere nærmere om behandlingsmetoden, hvad et forløb koster, og om eventuelle finansierings-/tilskudsmuligheder.
 

Lad os starte dialogen allerede i dag!

Kontakt os