top of page

PÅRØRENDE

Det er ikke kun den stressramte, der er negativt påvirket og berørt. Det er vedkommendes omgivelser også. Den stressramte vil typisk forandre sig, og ikke være i stand til at gøre de ting vedkommende plejer, og det skaber bekymring hos de pårørende.

Når man står på sidelinjen, kan det være svært at sætte sig ind i, hvordan det føles at være ramt af stress - især hvis man ikke selv har prøvet det.


Stress er ikke synligt på samme måde som et brækket ben. Derfor er det nemt at komme til at glemme at tage hensyn og have for store forventninger.


Er man stresset, orker man ikke altid at være social. Mange får dårlig samvittighed over ikke at have lyst og overskud og har svært ved at sige nej til arrangementer. Derfor er det bedst ikke at sige ja til nye invitationer og afmelde det, der allerede er i kalenderen. Især større forsamlinger kan være overvældende og uoverskuelige. 

 

For at sikre den bedste forståelse og forventningsafstemning inviteres de pårørende derfor til en informationsaften (online) hvor man får viden om stress og har mulighed for at stille spørgsmål til vores terapeuter.

holde i hånden
Lovers Hug
holde i hånden

Er en af dine nærmeste ramt af stress?

Læs her, hvorfor du skal anbefale et ophold på Stresscenteret

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller til hvordan du bedst hjælper den stressramte videre.

bottom of page